0541 210 43 25

Hafta içi Hergün 09:00 - 22:00

  • Ana Sayfa
  • >
  • EFSANEDEN GURUR VERİCİ ZİYARET
EFSANEDEN GURUR VERİCİ ZİYARET
EFSANEDEN GURUR VERİCİ ZİYARET
EFSANEDEN GURUR VERİCİ ZİYARET

EFSANEDEN GURUR VERİCİ ZİYARET

Bursa'da kickboks camiasının oluşumunda önemli rol oynayan, Ve atılan alt yapı temellerinde sağlam bireyler yetiştiren Milli Takım Antrenörü Ekrem Kesgin salonunda Türkiye KickBoks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı'yı ağırladı.


Özkan YILDIRIM

Kesgin Spor Kulübü Federasyon Başkanı Salim Kayıcı ve muhterem hanımefendi, Federasyon Genel Sekreteri Sayın Harun Demir,Hakem komite başkanı sayın Şahin Koçak, Bursa KickBoks il temsilcisi Zafer Akman, Federasyon görevlisi Fahrettin Şenel ve Milli Takım Antrenörleri Metin Sezer ve Sefer Güneş ziyarette bulunarak hoş sohbet eşliğinde güzel kareler oluşturdu. Ayrıca Federasyon Başkanı Milli takım antrenörü Ekrem Kesgin’e yaptığı Federasyon logolu flama hediye, Kesgin Spor Salonu baş köşesinde yer aldı.

Milli Takım Antrenörü Ekrem Kesgin, "Federasyon başkanı ve federasyon heyetinin nazik ziyaretlerinde dolayı çok mutlu ve onure  olduklarını dile getirirken, başta federasyon başkanı olmak üzere tüm misafirlere çok teşekkür edip bu mutlu atmosferi kalıcı olarak fotoğraf karelerinde taçlandırdılar"


SİYAH KUŞAK VE DAN KADEME TERFİ SINAVI

Geçtiğimiz haftalarda Bursa'da Türkiye Federasyon Başkanı sayın Salim Kayıcı'nın Federasyon genel sekreteri Harun Demir, Marmara Bölge Başkanı ve İstanbul İl temsilcisi sayın Hasan Aktoka, Avrupa Dünya Şampiyonu Hasan Fahri Şen, Cemal Dastan ve birçok Milli takım Antrenörlerinin katılımları ile gerçekleşen kademe terfi sınavları gerçekleştirildi. Milli takım Antrenörü Ekrem KESGİN sözlerine devam ederken  Kademe terfi sınavlarında Sınav Komisyon Başkanlığı görevini şahsıma  layık gören sayın başkanımıza şükranlarımi sunuyor, Bursa'mız adına gurur olduğunu düşündüğümüz organizasyonu canı gönülden tebrik ediyorum. Spor ve KickBoks adına kurduğumuz bu düzeni en sağlam temellerle inşa ediyoruz. İnşa ettiğimiz bu temeller birçok gencimize ışık oldu. Gençlerimiz geleceğimiz… Gençlerimizi geleceğe sağlıklı , bilinçli ,vatana ve millete hayırlı birer birey olarak yetiştirmeyi amaçladığımız bu yolda en doğru adımlar ile ilerliyoruz. Bu yolda bizlere her zaman bir yoldaş , bir baba, bir abi ,bir önder olan  Türkiye Federasyon Başkanımız Salim Kayıcı'ya canı gönülden teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim. Biz bu camiada bir aile olduk. Hepimiz bu ailenin bir parçasıyız. Hepimiz aynı gaye olan ülkemizi uluslararası arenada temsil etme ,bayrağımızı göndere çektirme, İstiklal Marşı'mızı tüm dünyaya dinletme uğruna mücadele vermekteyiz. Mücadele etmeden elde edilen başarı, başarı değildir. Bu bağlamda bu uğurda bizlerde daha nice başarılara hep beraber koşmaya devam edeceğiz.Ayrıca bu organizasyonun Bursa ilimizde yapılmasında büyük emeği olan Bursa Kickboks il temsilcimiz Sayın Zafer Akman beyefendiye de hizmetleri için şükranlarımı iletiyorum.


PANDEMI ÖNLEMLERİ ALINDI

Her sektörde olduğu gibi bizler de pandemi sürecinden olumsuz etkilendik. Fakat gerekli bütün tedbirleri almış bulunmaktayız. Bu süreci şöyle özetlemek gerekirse; "İyi bir kaptan dalgalardan şikayetçi olmaz sadece yelkenlerini ona göre ayarlar.

Bizler de tabir-i caizse yelkenlerimizi iyi ayarlayıp bu süreçte salonumuzda tüm önlemleri alarak sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hedeflerimizden şaşmadan çalışmalarımıza devam ettik.

Salonumuz her daim dezenfekte edilmekte. Öğrencilerimizin ateş değerleri sürekli takip edilmekte ,14 kural hatırlatılmakta , giriş çıkışlarda salon içerisinde  mutlaka eller yıkanmakta ve dezanfekte edilmektedir.  Öğrencilerimizin sağlığı herşeyden önemlidir. Maske -Mesafe- Temizlik   salonumuzda artık ilke haline gelmiştir."



ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARINA BİRLİKTE TANIK OLUYORUZ

Pandemiden önce 2020 Türkiye şampiyonalarında yaptığımız başarıları korumak ve pandemiden sonra yapılacak yarışmalar için çocuklarımız burada hem branş öğrenirken hem de zihinsel gelişim açısından çok önemli yol alıyorlar. Hedeflerine odaklı her koşulda hayallerine giden yolculukta koşmaya devam ediyorlar. 

2020'DE 4 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

2020'de güzel bir başlangıç yaparak 4 Türkiye şampiyonluğu yaşadık. Bu sene Kickboks Türkiye  Şampiyonası'nda öğrencilerimiz 14 madalya kazandılar.

1 Türkiye şampiyonluğu

2 Türkiye 2.liği

4 Türkiye 3.lüğü

kazanarak güzel bir başarı sağladık. Yine akabinde Okullar arası Türkiye Şampiyonası'nda

3 Türkiye Şampiyonluğu

2 Türkiye 2.liği

2 Türkiye 3.lüğü başarılarını kazanarak Bursa'da en iyi dereceyi kazanarak okullar arası yarışmalarda da adımızdan söz ettirdik. Hem ilkokul ve ortaokulda hem de  liseler arası turnuvalarda şampiyonluklar elde etmenin haklı gururunu yaşadık . Şu ana kadar katıldığımız hiçbir müsabakadan boş dönmedik. Pandemiden sonra da kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde hedeflerimize koşmaya devam edeceğiz. 

Bu aziz milletin evlatlarına, çocuklarımıza , hayallerine giden yolculukta onların kaptanı hizmetkarı olmanın mutluluğunu yaşıyor ; ilk günkü gibi  Bursa'mıza ve ülkemize aşkla hizmet etmenin sevincini sizlerle paylaşıyoruz.